STU-forløb i Køkken

Skolen har et nyrenoveret og moderne institutionskøkken, hvor der dagligt produceres formiddagsbakker og frokost til skolens elever og ansatte.
Køkkenet drives af en professionel kok.
Køkkenets mål er at lave sund, moderne og velsmagende mad. Det er også køkkenets mål at anvende så mange økologiske råvarer som muligt. (se i øvrigt skolens kostpolitik).
Køkkenet er et populært værksted blandt mange af skolens elever.
Eleverne kan efter ønske få lagt dele af deres ugeprogram i køkkenet, f.eks. én formiddag om ugen eller en praktikperiode på én eller flere uger.
I køkkenet indgår eleverne i den daglige madfremstilling, rengøring, opvask med videre. Der er også plads til, at eleverne kan komme med særlige ønsker om retter, de gerne vil lære at lave.
Elever, der går særligt op i madlavning og køkkenarbejde, bliver af skolen tilbudt at tage hygiejnekursus på byens AMU-center.

Klikk på tabellen nedenfor for at downloade som PDF fil

koekken oversigt