Skolelægen

Skolen er tilmeldt Frederikshavn Kommunes skolelægeordning, som betyder at vores elever i den skolepligtige alder regelmæssigt får foretaget undersøgelse hos skolelægen.

Skolesundhedsplejersken har løbende kontakt med det enkelte skolebarn ved samtaler om sundhed og trivsel og ved funktionsundersøgelser. Undersøgelserne er f.eks. synsprøve, højde/vægt måling, høreprøve og farvesynsprøve.
Der tilbydes en helbredsundersøgelse til elever ved indskolingen og udskolingen.

Samarbejde med skolen

Udover de rutinemæssige sundhedssamtaler og funktionsundersøgelser samarbejder skolesundhedsplejersken med skolens lærere om emner, der har med sundhed og trivsel at gøre. Det kan f.eks. være kost, pubertet, sex, prævention, mobning, rygning og misbrug.

Herudover rådgiver sundhedstjenesten institutionspersonalet vedr. jeres barn, hvis personalet finder, der er særlige behov. Kontakten til sundhedstjenesten sker kun efter forudgående aftale med jer som forældre.